Révfülöpi tábor

Révfülöpi tábor

 

Kedves Táborozó!

 

A tábor helye, címe:  Dabas és környéke Üdülőtábor Alapítvány

Baji József Üdülőtábor

8253 Révfülöp.

                                 Kacsajtosi u. 50.

                                 www.revfulopitabor.hu

 

Idei táborvezető: Szabóné Valu Ágnes

Időpont:      2024. július 20- 26. (szombattól péntekig)

Utazás: Különbusszal oda-vissza.

 

Gyülekező:  az iskola előtt 6:30-6:45 - egészségügyi nyilatkozatok és taj kártya másolat leadása a csoportvezetődnek, pakolás a buszokba

Indulás:        július 20-án reggel 7:00, érkezés július 26-án az iskola elé 16- 17 óra között

Ajánlott felszerelés: 1-2 db hosszú nadrág, 1-2 db meleg pulóver, 1-2 melegítő vagy szabadidőruha, 4-5 rövid nadrág vagy szoknya, 7-8 db póló, 8 pár zokni, 7 váltás fehérnemű, pizsama, fürdőruha, 2 db nagyméretű törölköző, esőkabát vagy kapucnis széldzseki, tisztálkodó felszerelés (tusfürdő, fogkefe, fogkrém, fésű, sampon, papírzsebkendő, napozókrém) papucs,  1 nyitott cipő vagy szandál, 1 zárt cipő, sapka, 1 kis hátizsák vagy tarisznya a kirándulásokhoz és strandoláshoz, műanyagpohár, zseblámpa, kulacs, 2 db lepedő (vagy 1 lepedő és 1 paplanhuzat), 1 db nagy párnahuzat, íróeszköz.

Zsebpénz: naponta kb. 3000 Ft (kb. 20.000 Ft/tábor)

 

Program: Lesznek hagyományos tábori programok (sport, vetélkedő, hajókázás, számháború, túra, sok-sok játék, kézműves foglalkozások stb.), de meglepetéseket is tartogatunk számotokra. Természetesen sokat fürdünk, ha az idő engedi. Egész napos kirándulást és sétahajózást is tervezünk.

 

A táborba hozhatsz magaddal játékot, telefont stb., de vigyáznod kell rá! Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy a napi telefonálást 21.00-22.00 óra közé időzítsék, semmiképpen se takarodó utánra.

Javaslom, hogy a telefon tokjába és a pénztárcába tegyenek bele egy cetlit névvel és a tábor címével. (elvesztés esetén nagyobb eséllyel kerül vissza a gazdájához…)

 

Kérem, hogy az alábbi szülői nyilatkozatot:

 

Révfülöpi tábor szülői nyilatkozat

 

https://drive.google.com/file/d/1NaCbRVdjO29F1AyoXJDmk92-emSWsdmw/view


 

a szülő töltse ki és írja alá! A nyilatkozat bemutatása kötelező, enélkül senki nem üdülhet!!! Kérem, hogy hozd magaddal a TB kártyádat (másolat is jó), a szülői nyilatkozatra írjátok rá azt is, ha valamilyen gyógyszert rendszeresen szedsz. Nyilatkozat kérhető papír alapon az iskola portáján is!

 

Kérem, aki még nem fizette be a teljes összeget (46.000 Ft), tegye meg június 26-ig! (titkárságon)

Aki nem tudja, hogy mennyit kell még fizetni, vagy bármilyen kérdése van, hívjon a

30/793 3819 titkársági telefonszámon!


Gyál Város Önkormányzata 15.000 Ft/fő támogatást nyújt, amelyet teljes egészében a programokra fordítunk!Jó nyaralást kívánok!                                 Jászné Erdei Gabriella

                                                                        iskolatitkár
4-7. évfolyam

 

Jelentkezés:

2024. február 26. hétfőn reggel 7:45 órától a titkárságon Jászné Erdei Gabi néninél 20.000 Ft első részlet befizetésével

(a második részlet – 26.000 Ft - befizetésének határideje május 31.)

Részvételi díj: 46.000 Ft

Jelentkezési határidő: „amíg a készlet tart!”

 

A részvételi díjból 45.000 Ft befizetésre kerül a Dabas és Környéke Üdülőtábor Alapítvány részére. Ez az összeg fedezi a szállás, étkezés, oda-vissza utazás (a tábor külön buszaival) és strandbelépő költségeit. 1.000 Ft-ot gyermekenként a kézműves foglalkozáshoz szükséges eszközök, alapanyagok, illetve sporteszközök vásárlására fordítunk.

 

A tábor címe: 8253 Révfülöp, Kacsajtos u. 50.

https://revfulopitabor.hu

 

Program: Lesznek hagyományos tábori programok (sport, vetélkedő, hajókázás, számháború, túra, sok-sok játék, kézműves foglalkozások stb.), de meglepetéseket is tartogatunk számotokra. Természetesen sokat fürdünk, ha az idő engedi. Egész napos kirándulást és sétahajózást is tervezünk.

 

Elhelyezés 6-8 fős, fürdőszobával ellátott kőházakban.

 

Programok szervezése és felügyelő pedagógusok: az Ady iskola tanárai, tanító nénijei és dolgozói.

 

A táborról részletes tájékoztatás a későbbiekben itt lesz található.

 

Jászné Erdei Gabriella

táborvezető