Tájékoztatás

Mária Templom, 2020. márc. 14. 8:06

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

A miniszterelnök úr tájékoztatásának megfelelően március 16-án, hétfőn új tanítási munkarend, tantermen kívüli digitális távoktatás lép életbe az iskolákban. Ez azt jelenti, hogy a diákok nem jönnek iskolába, online kapják a tanév folytatásához és befejezéséhez a pedagógusoktól a tananyagot, az elsajátításhoz a segítséget. A részletekről a kormányrendeletek megjelenése után tudunk tájékoztatást adni.

1. Arra kérem a tisztelt Szülőket, hogy hétvégén mindenki szervezze meg gyermeke otthoni felügyeletét, ellátását!

2. Ellenőrizzék, hogy a Kréta rendszerbe be tudnak-e lépni! Probléma esetén írjanak az iskola@ady-gyal.hu címre, s küldünk új felhasználó nevet, jelszót!

3. Ellenőrizzék, hogy az osztályfőnök által elfogadott online kapcsolattartási formának (FB-csoport, messenger csoport, email-körlevél stb.) tagjai-e, ha nem, léptessék be a hiányzó tagokat!

4. Minden kommunikációt az iskola@ady-gyal.hu címen folytatunk, ne írjanak facebookon, messengerben!

Szeretném megnyugtatni Önöket, hogy digitális oktatás rendszerének kidolgozására, a tanulás megszervezésére a közös gondolkodás már most elindult, meg fogjuk oldani! Első és legfontosabb az egészségünk, a biztonságunk, ezért arra kérek mindenkit, hogy a járványmegelőzésre figyeljen legjobban!

 

A Kréta faliújság-bejegyzésében, az iskola honlapján és a facebook oldalán folyamatosan tartom Önökkel a kapcsolatot, mindenről tájékoztatást fogok adni!

 

Üdvözlettel:

Gazdikné Kasa Csilla

igazgató

 

Gyál, 2020. március 14.

 

Comments