Révfülöpi tábor augusztus 15-22.

Gabriella Jászné Erdei, 2019. júl. 5. 4:07
Kedves Táborozó!

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél a táborba, szeretnélek néhány fontos dologról tájékoztatni.

A tábor helye, címe:     Dabas és környéke Üdülőtábor Alapítvány   

                           Baji József Üdülőtábor

                    8253 Révfülöp.

                           Kacsajtos u. 46.

                           www.revfulopitabor.hu


Időpont:  2019. augusztus 15 – augusztus 22. (csütörtöktől csütörtökig)

Utazás:  Külön busszal oda-vissza.

Indulás: (augusztus 15-én) reggel 7:00, érkezés augusztus 22-én az iskola elé -  rossz idő esetén  kb. 16 órakor, ha jó idő van kb. 19.00 órakor.

 

Felszerelés:           1 db hosszú nadrág, 1 db meleg pulóver, 1-2 melegítő vagy szabadidőruha, 4-5 rövid nadrág vagy szoknya, 10 db póló, 10 pár zokni, 7 váltás fehérnemű, pizsama, fürdőruha, 2 db nagyméretű törölköző, esőkabát vagy kapucnis széldzseki, tisztálkodó felszerelés (tusfürdő, fogkefe, fogkrém, fésű, sampon, papírzsebkendő, napozókrém) papucs,  1 nyitott cipő vagy szandál, 1 zárt cipő, sapka, 1 kis hátizsák vagy tarisznya a kirándulásokhoz, műanyagpohár, zseblámpa, kulacs, 2 db lepedő (vagy 1 lepedő és 1 paplanhuzat), 1 db nagy párnahuzat, íróeszköz.

Zsebpénz: naponta kb. 1000 Ft (kb. 7000 Ft/tábor)

Program: Lesznek hagyományos tábori programok (sport, vetélkedő, hajókázás, számháború, túra, sok-sok játék, kézműves foglalkozások stb.), de meglepetéseket is tartogatunk számotokra. Természetesen sokat fürdünk, ha az idő engedi. Egész napos kirándulást és sétahajózást is tervezünk.

A táborba hozhatsz magaddal játékot, telefont stb., de vigyáznod kell rá! Remélem, hogy jól fogod érezni magad, s a tábori programok megnyerik tetszésedet!

Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy a napi telefonálást 21.00-22.00 óra közé időzítsék, semmiképpen se takarodó utánra.

 

Jó nyaralást kívánok!                                     Jászné Erdei Gabriella táborvezető

 

Kérem, hogy az alábbi nyilatkozatot (mindenki kapott, de ha elveszett, itt letölthető) a szülő töltse ki és írja alá! A nyilatkozat bemutatása kötelező, enélkül senki nem üdülhet!!! Kérem, hogy hozd magaddal a TB kártyádat (másolat is jó), a szülői nyilatkozatra írjátok rá azt is, ha valamilyen gyógyszert rendszeresen szedsz.

ĉ
Gabriella Jászné Erdei,
2019. júl. 5. 4:07
Comments