Révfülöpi tábor

Gabriella Jászné Erdei, 2021. jún. 1. 6:11
Kedves Táborozó!

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél a táborba, szeretnélek néhány fontos dologról tájékoztatni.

A tábor díja összesen 36.000 Ft, kérem  június 10-ig befizetni a fennmaradó összeget a portán Zsuzsa néninél, vagy a titkárságon.

A krétában küldtem értesítést április 28-án a táborban részt vevőknek, illetve a várólistáról bekerült gyerekeknek. Aki esetleg nem kapott ilyen értesítést, érdeklődjön a titkársági telefonszámon 9-17 óra között!

A kitöltendő egészségügyi nyilatkozat is átvehető a portán és a titkárságon, illetve a csatolmányból letölthető.


A tábor helye, címe:             Dabas és környéke Üdülőtábor Alapítvány

                 Baji József Üdülőtábor

                 8253 Révfülöp.

                                                Kacsajtos u. 50.

                                               www.revfulopitabor.hu

Időpont: 2021. június 24 – július 1. (csütörtöktől csütörtökig)

Utazás:  Külön busszal oda-vissza.

Gyülekező:         6:30-6:45 - egészségügyi nyilatkozatok és taj kártya másolat leadása a csoportvezetődnek, pakolás a buszokba. A buszbeosztás és csoportbeosztás a buszok elején lesz látható.

Indulás:             június 24-én reggel 7:00, visszaérkezés július 1-jén az iskola elé -  rossz idő esetén  kb. 16 órakor, ha jó idő van kb. 19.00 órakor.

Felszerelés:           1 db hosszú nadrág, 1 db meleg pulóver, 1-2 melegítő vagy szabadidőruha, 4-5 rövid nadrág vagy szoknya, 8 db póló, 10 pár zokni, 7 váltás fehérnemű, pizsama, fürdőruha, 2 db nagyméretű törölköző, esőkabát vagy kapucnis széldzseki, tisztálkodó felszerelés (tusfürdő, fogkefe, fogkrém, fésű, sampon, papírzsebkendő, napozókrém) papucs,  1 nyitott cipő vagy szandál, 1 zárt cipő, sapka, 1 kis hátizsák vagy tarisznya a kirándulásokhoz, műanyagpohár, zseblámpa, kulacs, 1 db lepedő, 1 db paplanhuzat, 1 db nagy párnahuzat, íróeszköz, maszk, kicsi kézfertőtlenítő.

Zsebpénz: naponta kb. 1500 Ft

Program: Lesznek hagyományos tábori programok (sport, vetélkedő, hajókázás, számháború, túra, sok-sok játék, kézműves foglalkozások stb.), de meglepetéseket is tartogatunk számotokra. Természetesen sokat fürdünk, ha az idő engedi. Egész napos kirándulást és sétahajózást is tervezünk.

A táborba hozhatsz magaddal játékot, telefont stb., de vigyáznod kell rá! Remélem, hogy jól fogod érezni magad, s a tábori programok megnyerik tetszésedet!

24-én csütörtökön az első étkezés a vacsora. Kérem, pakoljanak ennivalót az útra és vacsoráig!

Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy a napi telefonálást 21.00-22.00 óra közé időzítsék, semmiképpen se takarodó utánra.

 Jó nyaralást kívánok!                                       Jászné Erdei Gabriella

                                                                                táborvezető

Kérem, hogy az alábbi nyilatkozatot a szülő töltse ki és írja alá! A nyilatkozat bemutatása kötelező, enélkül senki nem üdülhet!!!

Kérem, hogy hozd magaddal a Taj kártyádat (másolat is jó), a szülői nyilatkozatra írjátok rá azt is, ha valamilyen gyógyszert rendszeresen szedsz!

Ċ
Gabriella Jászné Erdei,
2021. jún. 1. 6:11
Comments